Sushi Alkmaar informatie – Dutch article

Sushi Alkmaar informatie - Dutch article

This article is written in Dutch since the most of my readers are from the Netherlands that asked me to write about this subject. If you want the English version about the Sushi Alkmaar article you always can contact me and I’ll provide you a full report.

In dit artikel ga ik jullie alles vertellen omtrent sushi Alkmaar. De reden dat ik jullie iets ga vertellen over dit onderwerp is omdat de meeste van mijn lezers benieuwd waren waar ik mijn sushi eet gedurende mijn vakanties en daarom zal ik jullie alle informatie verstrekken zodat jullie ook eens lekker sushi kunnen eten mochten jullie in Almaar zijn. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit artikel, dan kunnen jullie altijd contact met mij opnemen indien nodig. Voor nu wens ik jullie veel leesplezier en ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Ik had dus vakantie in Nederland en ik besloot met mijn vrouw eens lekker sushi te eten in Alkmaar , maar we wisten eigenlijk niet een goede tent in de buurt en besloten dus via google te zoeken. Na het zoeken kwamen er uit bij een restaurant genaamd Restaurant Uma en we besloten om daar te eten.

Sushi Alkmaar informatie - Dutch article

We kwamen dus aan we voelde ons erg verwelkomd. Toen we plaats namen kregen we een menu en er stonden wel over de 100 gerechten op en we waren echt verrast dat er zoveel verschillende sushi mogelijkheden waren. Ze vertelde ook dat ze een all you can eat structuur hadden waarbij je onbeperkt sushi kon eten voor een vast tarief. In het begin dacht ik dat het een grap was maar het was echt zo. De kwaliteit is ook nog eens super goed en om die reden had ik besloten om wat foto’s te plaatsen op Instagram en Facebook waaruit dit artikel volgde.

Ik hoop jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en mochten jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie altijd contact met mij opnemen.

Copyright PNWRS 2018
All Rights Reserved PNWRS